Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού

Λ.Λυμπερίου 1 - Τ.Κ. 71601 - Ηράκλειο Κρήτης

Έναρξη λειτουργίας πλατφόρμας Edupass

 

Σε λειτουργία η πλατφόρμα edupass.gov.gr - ΕΠΑΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 1/11/2021 αλλάζει η ιστοσελίδα που δηλώνονται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού-νόσησης και τα αποτελέσματα των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self-test) των μαθητών/τριων. Πριν την προσέλευση των μαθητών/τριων στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα πρέπει οι μαθητές και οι μαθήτριες να έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα edupass.gov.gr το πιστοποιητικό ή το αποτέλεσμα του self-test και να έχουν από εκεί βγάλει τη σχολική κάρτα (σε έντυπη η ψηφιακή μορφή).

 

Διαδικασία:

 

  1. Μπαίνετε κατευθείαν στο σύνδεσμο: https://edupass.gov.gr/schools/
  2. Επιλέγετε "Δήλωση self test μαθητών/τριών δημοσίων σχολικών μονάδων - Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19" ή "Δήλωση μαθητών/τριών που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει ή έχουν πρόσφατο PCR/Rapid test"
  3. Ακολουθείτε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας στο taxisnet και το ΑΜΚΑ του μαθητή ή της μαθήτριας.

 

Δεν θα μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο μαθητές και μαθήτριες που δεν έχουν δηλώσει το πιστοποιητικό εμβολιαμσού-νόσησης ή το αποτέλεσμα του self-test.

 

Επίσης στην ίδια πλατφόρμα edupass.gov.gr χρειάζεται να μπεί και κάθε γονέας-κηδεμόνας που θέλει να επισκεφτεί δια ζώσης το σχολείο ύστερα από συννενόηση με τον καθηγητή ή τη διεύθυνση του σχολείου, επιλέγοντας "Δήλωση επισκεπτών".

 

Οδηγίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τη νέα διαδικασία μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/1uI1cf29A8j2wtN5UufXGxCto23v7_o1o/view?usp=sharing

 

© Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού - Λ.Λυμπερίου 1 Τ.Κ. 71601 Ηράκλειο Κρήτης - 35°20'03.2"N 25°09'46.8"E
Τηλ. 2810229231 - Φαξ: 2810343414 - Email: mail@gym-n-alikarn.ira.sch.gr

«Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία,
και όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.» Πλούταρχος